Skip to main content

Over Jessica

Even voorstellen: Jessica van JessMassage

In 2018 ben ik gestart met JessMassage, mijn praktijk voor vitaliteit en ontspanning. Met belangstelling voor jou, wil ik jou helpen soepel en ontspannen voort te bewegen.

Als hardloper en klimmer weet ik hoe belangrijk het is om goed te herstellen en zo snel mogelijk van blessures af te komen. Dat wil ik jou ook graag geven. Met mijn massagetechnieken en mijn ervaring help ik jou weer een stap verder.

Mijn verhuizing van Haarlem naar Wanneperveen in 2017 heeft mij een rustige plek gebracht, waar ik nu samen met Ruud woon. De verhuizing en verschillende stressvolle situaties daaromheen hebben mij geleerd hoe belangrijk het is om goed naar je lichaam te luisteren en alle mogelijk voorkomende pijntjes aandacht te geven. Een massage is elke keer weer een verrassend mooi middel om te herstellen van vermoeidheid of sportprestaties.

Vanuit de opleiding voor Sportmassage ben ik mijn praktijk gestart. Toen ik in mijn praktijk naast blessures ook steeds meer mensen met spanningsklachten ontmoette, heb ik mij steeds meer verbreed. Met verschillende massagetechnieken kan ik pijn door een blessure, stress of een verkeerde houding aan pakken.  Zo kan ik jou met onder ander Cuppingtechniek, de Dornmethode, Triggerpointbehandeling, taping en behandeling van Fibromyalgie nog beter helpen herstellen.

Kijk verder op mijn website hoe ik jou kan ondersteunen bij het herstellen van een blessure, bij stress, een verkeerde houding. Maar ook hoe je verantwoord kunt sporten en echt tot rust kunt komen.

Kom je binnenkort langs om weer vitaal en ontspannen de deur uit te gaan?

Maak een afspraak
JessMassage | Maak een afspraak voor een massage

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.