Skip to main content

Massage Meppel

Er zijn veel voordelen van een massage

Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid of helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Even niets, ontspannen en tot rust komen. Of juist even stil staan bij de pijn door stress, een blessure of een verkeerde houding. We gaan na wat jij nodig hebt, waar de pijn zit en hoe de behandeling eruit ziet.

Daarvoor kijk ik naar je houding en bespreken we waar de klachten mogelijk vandaan komen. Of ik geef je ‘gewoon’ een heerlijke ontspanningsmassage. En dan blijkt dat een massage niet zo gewoon is. Er zijn veel voordelen van een massage. Ontdek het zelf!

JessMassage | Massage Meppel

Voordelen van een massage

Met massage help je de weefsels en celen weer gezonder worden. De massage zelf bestaat uit wrijving, druk- en trekbewegingen. Daarmee prikkel je heel veel onderdelen van het lichaam, zoals uiteraard de spieren, en ook lymfesysteem, de bloedtoevoer. Het zenuwstelsel en het brein worden geprikkeld en maken stoffen vrij die pijnstillend, juist activerend of ontspannend werken.

Voordelen

Bij een sportmassage kan ik juist ook de nadruk leggen op het stimuleren van de spieren, zodat jij klaar bent voor jouw volgende sportprestatie.

Wanneer geen afspraak maken?
Er zijn ook momenten of situaties waarbij je beter geen massage kan ondergaan:

  • Bij koorts
  • Te veel pijn of met tegenzin naar de massage gaan
  • Infectieziekten (bijvoorbeeld bij long- of blaasontstekening of als je om een andere reden antibiotica gebruikt
Maak een afspraak
JessMassage | Maak een afspraak voor een massage

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.