Skip to main content

Wandelcoaching

In beweging voor meer energie en ontspanning

Dit is mijn 5-weekse wandelcoachtraject, een mooie start voor jou om nu echt meer ontspanning en energie te gaan voelen. Individuele coaching voor meer balans, minder stress en rust in je hoofd.

Voel jij dat je zo echt niet verder kan, loop je jezelf al een tijdje voorbij? Ben je moe en pieker je veel? Wat wil jij nu echt en hoeveel energie heb je nog? Zit jij veel in je hoofd en zet jij jezelf niet meer op de eerste plaats? Misschien weet je best waar dat aan ligt maar misschien ook niet. Maar welke stap moet je nu eerst nemen, hoe ga je je eindelijk weer meer ontspannen voelen.

Door samen met mij naar buiten te gaan, zet je jezelf weer echt in beweging. Door het wandelen, gesprekken, gerichte tools en ademhalingstechnieken kom jij een stap verder.

Leer weer jezelf te zijn, je grenzen te herkennen en je eigen patronen en gedachten te begrijpen. In 4 opeenvolgende weken van steeds ongeveer 2 uur gaan we op weg naar meer ontspanning en energie.

Wekelijks een moment waarbij ik jou op weg help naar meer rust, meer bewustwording en weer thuis komen bij jezelf, zodat jij keuzes kan maken die van binnenuit komen. Vanuit je hoofd weer voelen wat je lijf wil en kan.

4 weken aan de slag. Of je nu in een burn-out zit of daartegenaan, of verlangt naar meer energie en ontspanning: dit traject laat jou fysiek en mentaal groeien.

Bewegen en naar buiten gaan, misschien voelt dit nog wat ongemakkelijk. Maar ik help jou bij het zetten van die stap. Lichaamsbeweging heeft namelijk direct al een positief effect op hoe jij je voelt. Je komt letterlijk in beweging. In je lijf worden op dat moment stofjes aangemaakt die zorgen voor een positieve stemming. Én je komt uit je hoofd en weer in je lijf. Buiten bewegen is een goede manier om weer een stap dichterbij jezelf te komen.

Aanbod wandelcoaching

In 4 weken gaan we steeds ca. 2uur op pad (zolang als op dat moment nodig is). Dit zijn 4 opeenvolgende weken om goed met de oefeningen aan de slag te kunnen.
De werkwijze is volgens de Mindful Run methode, een landelijke organisatie die in al het aanbod een combinatie meegeeft van ademhalingstechnieken, mindfulness en wandelen of hardlopen.

Ik geef jou oefeningen mee en ben tussendoor steeds bereikbaar per app of telefonisch, zodat je tussendoor nooit vastloopt.

Na dit traject zien we elkaar na 3 weken nog een keer een uur en bespreken we hoe het op dat moment met jou gaat en wat je nog nodig hebt.

Kosten

Totaalprijs voor deze 5 wandelingen : €725,-

Extra wandelingen zijn daarna altijd mogelijk voor een meerprijs van €90,- voor anderhalf uur.

Neem contact op om kennis te maken of direct al een eerste wandeling te maken!*
Dan bespreken we waar jij staat, wat jij nodig hebt en welke aanpak voor jou geschikt is.

In de omgeving van Wanneperveen gaan we op pad, de natuur in, uitwaaien en thuiskomen bij jezelf.

*€90,- voor de eerste kennismakingswandeling van anderhalf uur.

Meld je aan

Ademcoaching als aanvulling op de wandelcoaching

Wil je mentaal en fysiek een energieboost ervaren? Kies dan voor ademcoaching als aanvulling op de wandelcoaching van 4 weken.

Met de wandelcoaching word jij je meer bewust van patronen en overtuigingen, kom je uit je hoofd in je lijf. En met de ademcoaching ga dit vervolgens ook daadwerkelijk van binnenuit voelen. De ademcoaching levert jou een hele diepe ontspanning op waardoor je weer in contact komt met jezelf. Blokkades die jou belemmeren om te zijn wie jij wilt zijn ga je loslaten.

Het is dus mogelijk om te starten met de 4-weekse wandelcoaching en daarna te kiezen voor een aanvulling met ademcoaching.

Kosten per ademsessie van ca. anderhalf uur: 85,-

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.