Skip to main content

Kom in Beweging!

Kom in beweging en ervaar meer energie!

Deze mindful run® cursus levert jou meer ontspanning en minder stress op. Mindful Run is hardlopen  zonder prestatiedruk en leren binnen je eigen grenzen te blijven. Ademhalingstechnieken, yoga, meditatie en mindfulness in combinatie met bewegen in de buitenlucht geeft jou ongelofelijk veel rust en ruimte.

 Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het lopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor ervaar je meer energie en minder stress.
Wil je met jouw team op pad, kijk dan onderaan deze pagina bij Voor Bedrijven voor meer informatie.

Wil jij (weer) starten met hardlopen? Weet je niet hoe goed te beginnen of misschien wil je na een blessure of ziekte opnieuw starten met een goede opbouw. Bewust bewegen en aandacht voor jouw ademhaling, zorgen ervoor dat jij moeiteloos in beweging komt. We zijn lekker buiten, je krijgt tips hoe makkelijker te bewegen, doen afwisselende oefeningen. Daar kan je na 5 weken ook echt zelf verder mee!

Heb jij moeite met ontspannen? Is je hoofd vaak vol? Wil je even tijd voor jezelf en ook nog werken aan je conditie?

Mindful Run geeft jou bewustwording van jouw houding, aandacht bij het lopen en laat je de kracht en energie van je lichaam voelen. Hierdoor kan je je hoofd leeg maken en genieten van het moment.

Na de cursus ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Ademhalingsoefeningen en de juiste ademhaling gaan jou daarbij helpen. Maar ook het bewegen in de buitenlucht, meditatie en mindfulness oefeningen die helemaal bij jou aansluiten.

Tijdens de lessen van 1,5 uur wisselen we oefeningen af met hardlopen/wandelen over een afstand van ongeveer 1,5 tot max 4 km. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde hardloper.

Inhoud cursus
De cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur

Kosten
Als groepsles (minimaal 4 aanmeldingen)  €95,-p.p.
– Individueel €375,- (5 lessen van anderhalf uur)  of €145,- (4 online lessen of buiten, 45 minuten)

Data groepslessen
De trainingen zijn van 8.30u tot 10.00u.

Vrijdag:  22  april, 6 mei, 13 mei, 20 mei en 27 mei
Zaterdag: 23 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei en 28 mei  VOL
Vertrekpunt: Lozedijk, Wanneperveen

Voor Bedrijven
Mindful (Lunch) Walk Workshop, online
Per keer maximaal 15 deelnemers
Kosten:  €275,- excl. BTW
Tijdsduur: een uur (kan naar wens aangepast worden)

De Mindful lunch Walk online is het perfecte team uitje tussen de digitale meetings door. De online workshop kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd. Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats. Wandelend in het dorp, park, bos of door de weilanden.
Iedereen loopt individueel maar toch online met elkaar verbonden. De Mindful Walk instructeur staat constant in verbinding met de deelnemers.

Na een online introductie gaan de deelnemers zelfstandig op pad. Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jas en blijven de “Airpods” aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door oefeningen die zij direct kunnen toepassen.

Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven

Meld je aan

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.